Luni, 21 Noiembrie 2016 15:46

La Business Woman Gala 2016 celebram curajul autodepasirii

Cand Business Woman Magazine a aparut pe piata publicatiilor, in aprilie 2008, ca un factor de inspiratie pentru femeile de cariera, dar si ca un sustinator al antreprenoriatului si initiativei feminine si promotor al modelelor de succes, intregul mediu de afaceri romanesc traia sub zodia exuberantei de dinainte de criza financiara ce avea sa debuteze jumatate de an mai tarziu.
Au urmat ani de ajustari severe, dar sita deasa a incercarilor a cernut afacerile care ofera valoare de cele nascute conjunctural sau dintr-un entuziasm de moment, a cernut antreprenorii adevarati de cei inchipuiti, a evidentiat companiile care ofera ceva comunitatii: mai multa implicare, un pret mai bun, mai multa usurinta, mai multa consistenta si valoare adaugata in ceea ce ofereau.
Anul 2016 ne gaseste cu un start si un suflu nou. Afacerile romanesti au din nou vant in panze dupa anii de ajustari: au aparut afaceri noi, inovative, pregatite sa provoace marile corporatii, modelele de business traditionale, au aparut branduri romanesti care fac pasi tot mai curajosi catre pietele externe, sau furnizori de top ai marilor branduri internationale. Made in Romania este din nou o expresie care sa dea optimism si incredere. Este aceasta o zvacnire de vointa si talent care rupe zagazurile blazarii si descurajarii induse de altii.
In acest nou context, la Business Woman Gala ne propunem o radiografie a acestui succes si a acestei schimbari de paradigma si sa premiem curajul femeilor de cariera si antreprenoarelor de a se autodepasi, de a se reinventa. Iar pentru ca evaluarea noastra sa fie validata de mii de ani de experienta de business de cel mai inalt nivel (prin insumarea experientei juriului), am invitat sa fie alaturi de noi in acest demers de a premia succesul feminin in afaceri pe cei mai importanti 400 de antreprenori si CEOs din Romania – prin colaborarea cu Blue Tie Business Club si Uniunea Nationala a Patronatului Roman.
Intr-un context al societatii romanesti in care uneori valorile sunt amestecate, in care nonvaloarea si impostura ocupa inca prea mult loc in spatiul public, ne propunem sa oferim niste premii care reprezinta o valoare reala, autentica. De aceea, facem cel mai amplu demers de jurizare intamplat la o gala de business. Premiile oferite nu mai reprezinta doar viziunea unui colectiv redactional, ci a mediului de afaceri prin cei mai puternici reprezentanti ai ei.
Şi pentru ca si eu ma regasesc in acest curent al innoirii si curajului de a pasi in teritorii noi, voi avea bucuria de a prezenta in cadrul Business Woman Gala o initiativa de care sunt foarte mandra: brandul Lara Wear, noul brand de confectii al Romaniei.
Dupa multi ani in de consultanta de business, am decis sa imi suflec manecile si sa pornesc o afacere de productie care sa ofere oamenilor un brand romanesc de calitate, locuri de munca, inspiratie, increderea in sine pe care ti-o da o haina de calitate ce va fi achizitionata la doar o fractie din ceea ce ofera marile branduri internationale.
Lara Wear este felul meu de a raspunde si de a ma alatura noii efervescente a femeilor de afaceri din Romania. Nu cred ca haina il face pe om, dar cu siguranta il prezinta in cea mai buna ipostaza a lui in fata societatii si cred ca este o componenta importanta a respectului de sine si a succesului in afaceri. Exista peste tot generalizata ideea ca singurele lucruri de care avem nevoie in viata pentru a avea succes sunt: talentul, energia si norocul. Pe termen lung, insa, caracterul si modul de prezentare in fata celorlalti sunt decisive. Trebuie sa devenim noi insine schimbarea pe care o asteptam de la ceilalti.
Ne vedem pe 22 Noiembrie la Athenee Palace Hilton Bucharest.

Articol publicat in Business Woman Magazine - 15 noiembrie - 15 decembrie 2016.
Puteti citi articolul si pe businesswoman.ro.


Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Opiniile mele La Business Woman Gala 2016 celebram curajul autodepasirii